call us

1(0)8 5425 5897

call us

1(0)8 5425 5897

Premier Palace

O locație sofisticată și plină de eleganță, Premiere Palace SPA Hotel este unul dintre hotelurile de lux din București, atât în sectorul 6, pe unul dintre principalele bulevarde ale capitalei. Premiere Palace Spa Hotel este situat într-o zona intimă și relaxantă, unde te poți bucură de liniște în inima orașului, aproape de cele mai importante atracții turistice și culturale. Este destinația perfectă pentru cei care își doresc să aibă o experiență unică într-o locație de 5 stele, adecvată pentru călătorii atât de business cât și vacanțe alături de familie și cei dragi, punând la dispoziția ta oferte personalizate, în funcție de preferințe.

În cadrul restaurantului din interiorul hotelului te poți bucura de experiențe culinare deosebite, într-un spațiu elegant, realizat în stilul art-nouveau, cu un meniu internațional foarte variat, pentru a satisface și cele mai exigente dorințe.

Rezervă camere

Transferuri

Serviciul nostru Meet & Greet garantează oaspeților noștri că tranziția din momentul în care au coborât din avion sau tren până la sosirea lor la Premier Palace Spa Hotel se va face fără probleme, rapid și convenabil.

Deplasați-vă cu stil cu mașinile noastre personalizate!

Pentru un transfer confortabil și fără probleme de la aeroport sau gara la hotel și înapoi, profitați de serviciul nostru tip Shuttle. Deținem propria flotă de vehicule cu șofer, incluzând Lincoln Executive, Cadillac Escalade, Mercedes ML 500, Chrysler 300.

Șoferii noștri sunt informați și experimentați, iar adițional vă putem oferi și serviciul de ajutor pentru bagaje voluminoase.

Premier Palace

locația de 5 stele pentru evenimentul tău

Vei găsi aici eleganță într-un decor modern, contemporan, unde poți beneficia de toate dotările de ultimă generație. Cu un design deosebit și sisteme moderne, de ultimă generație, aici te va întâmpina și un SPA amenajat într-un ambient ce te îndeamnă la relaxare. Te poți răsfață într-o baie cu aburi sau într-o saună finlandeză, recunoscută pentru benefciile ei de purificare a organismului. Fiind unul dintre cele mai apreciate hoteluri de lux din București, acesta oferă o zona SPA, destinată răsfățului, la cele mai înalte standarde. Evenimentele organizate în cadrul hotelului Premiere Palace au parte de un mediu sofisticat si dotari care vor oferi o notă cu totul personală. Mobilierul clasic, lucrat cu bun gust, coloanele, marmură sculptată și formele fascinante regăsite în decor, încarcă întreg locul cu o energie aparte. Hotelul beneficiaza de 82 de camere duble dotate cu toate utilitățile necesare, mobilate modern. Premiere Palace SPA Hotel este locul ideal pentru cei ce își doresc să aibă parte de servicii de calitate și un tratament cu adevărat special

Vezi harta

Cere o oferta