call us

1(0)8 5425 5897

call us

1(0)8 5425 5897

 

Camere

Camere

Rezerva aici

Cele 82 de camere ale Premier Palace Spa Hotel sunt spațioase, confortabile și beneficiaza de cele mai noi dotări și facilități, moderne și de lux. În plus, unicul Medical & Wellness Spa din București, Premier Spa, dețînătorul trofeului Best Medical Spa, parte importantă a hotelului, poate asigura o relaxare deplină in timpul oricărui tip de sejur.

Camerele pe care le punem la dispoziția oaspeților noștri sunt spațioase, generos proportionate și luxoase, garantând confortul necesar pentru deconectarea de la stresul cotidian și evadarea într-o oază de liniște și relaxare.

Tipurile de camere dintre care oaspeții noștri pot selecta sunt: camera single, camera double, apartament și apartamentul prezidențial.Băile de marmură, uimitoare, paturile confortabile, mobilă nouă cu design italian și cele mai bune accesorii subliniază standardul de elegantă al Premier Palace Spa Hotel

CAMERA SUPERIOARA

Graţie designului şi culorilor atent alese, camerele duble cu paturi twin sau matrimoniale, cu o suprafaţă de 30-37 mp, își întâmpină oaspeţii într-o atmosferă relaxantă ce asigură confortul necesar.

Ideale pentru cupluri sau cei care călătoresc în interes de serviciu, camerele duble spațioase și elegant decorate reprezintă un must try pentru orice oaspete.

APARTAMENT

Toate camerele de acest tip pun la dispoziția oaspeților o zonă de relaxare separată, birou și baie extinsă. Aceste apartamente cu o suprafaţa de 77 mp oferă vizitatorilor o camera de zi pentru business sau relaxare, un dormitor confortabil cu pat matrimonial și două grupuri sanitare cu dus și cadă.

Apartamentele pot găzdui în egală măsură oameni de afaceri, punând la dispoziția acestora o cameră cu birou pentru întâlniri de până la 6 persoane, dar și familii, existând și posibilitatea poziționării unui pat suplimentar în camera.

Apartamentul

Prezidential

Apartamentul prezidențial, cu cei 130 metri pătrați ai săi de lux și confort, include un dormitor spațios cu pat matrimonial, dressing mare și o baie dotată cu cadă cu hidromasaj, dar și o camera de zi cu baie proprie.

Camera de zi își întâmpina oaspeții cu o zona de relaxare, un spațiu pentru întâlniri sau servirea mesei într-un ambient intim și un bar privat pentru momente speciale.

Bucurațiva de luxul suprem rezervând Apartamentul Prezidențial,  la etajul șase al Premier Palace Spa Hotel