call us

1(0)8 5425 5897

call us

1(0)8 5425 5897

 

Corporate

Corporate

Events Hall, situat la etajul al treilea al Premier Palace Spa Hotel, a fost redecorat în primăvara acestui an, optandu-se pentru simplicitate și eleganță, pentru a se potrivi diverselor stiluri de set-up.

Indiferent dacă doriți să organizați un eveniment corporate, sau unul lifestyle, totul se reduce la locația perfectă.

Va invităm să descoperiți această sală de evenimente care cuprinde o capacitate de maxim 120 de persoane, modernă, concepută special pentru a crea o experiență unică și memorabilă pentru voi și oaspeții voștri.

Tehnologia modernă și versatilitatea spațiului converg către crearea unui eveniment inegalabil. Events Hall este combinația excepțională dintre elegantă clasică și bunul gust conferit de simplitate, element atât de iubit de francezi.

De la conferințe private, întâlniri de lucru, prezentări de produse, cocktailuri, aniversări, zile onomastice,  la nunți și botezuri , vom crea locul perfect pentru evenimentul dumneavoastră, într-unul dintre saloanele noastre, Conference & Events Hall sau Restaurantul Premier Palace.

3 săli de conferinţă cu dotări de ultimă generație oferă o flexibilitate deosebită în găzduirea oricărui tip de eveniment, de la întâlniri formale, traininguri, conferinţe, până la lansări de produs şi evenimente sociale.

Pentru Evenimentele Corporate de tip conferințe workshopuri, prezentări de produse, Premier Palace Spa Hotel dispune de o sală de conferințe denumită “Conference & Events Hall”, având o capacitate de până la 180 de persoane, aranjament tip teatru și 120 de persoane aranjament tip ballroom.

Video proiector

Ecran de proiecție

Pointer

Pupitru de conferință digital

Flipchart și consumabile

Acces internet

Aer condiționat

Lumina naturală și draperii

Brosura Corporate